Tartine cu cas dulce

Printeaza

Tartine cu cas dulce din: paine, cas, rosie, sare, marar.

Ingrediente:Tartine cu cas dulce

  • 2 felii de paine veche de 1 zi
  • 2-3 felii de cas
  • 1 rosie
  • un praf de sare
  • frunze de marar

 

Mod de preparare:

Se spala rsşia, se taie in doua, se taie felii subtiri pe latul jumatatii ca sa arate ca niste semilune.

Feliile de cas se pun pe feliile de paine, se presara un praf de sare, se pun deasupra felii de rosii si se decoreaza cu frunze de marar. Se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.