Supa de legume cu branza rasa

Printeaza

Supa de legume cu branza rasa din: morcovi, telina, cartofi, gulie, piept de pasare, praz, sare, branza, verdeata.

Ingrediente:Supa de legume cu branza rasa

  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • 1 gulie
  • 1/2 piept de pasare
  • 1 praz
  • sare
  • 100 g branza telemea, cascaval sau parmezan
  • verdeata tocata

 

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul si legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun sa fiarba impreuna cu jumatate de piept de pasare in 1 1 de apa calda. Se pun toate in vas mare emailat.

Se spumuieste oala cand supa da in clocot, se acopera si se fierbe mancarea la foc mic cel putin 30 minute cu 1/2 lingurita de sare.

Se trage oala de pe foc si, cand s-a racit putin, se strecoara in alta oala. Se rade branza peste carne apoi se pune supa in farfurii. Se serveste calda, cu sau fara paine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.