Prajitura braziliana Beijinho

Printeaza

Prajitura braziliana Beijinho

Ingrediente:Prajitura braziliana Beijinho

  • 400 g lapte condensat
  • 2 linguri margarina
  • 150 g de cocos


Mod de preparare:

Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic. Cand s-a topit margarina se adauga cocosul mestecand in continu pana cand incepe sa se desprinda de pe oala. Se da la racit.

Dupa ce sa racit se fac bilute si se dau prin cocos.Se pot servi in mici forme de hartie. Se poate
manca in acel moment s-au in maxim 5 zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.