Chifle umplute cu urda si marar

Printeaza

Chifle umplute cu urda si marar din: chifla, urda, marar, sare, unt, lapte, rosie.

Ingrediente:Chifle umplute cu urda si marar

  • 1 chifla
  • 2 linguri cu urda
  • 1 lingurita cu marar tocat
  • 1/6 lingurita cu sare
  • 1/2 lingurita cu unt
  • 4 linguri cu lapte
  • 1/2 rosie

Mod de preparare:

Se taie chifla in doua, partea de la baza fiind mai mare, se scoate miezul si se faramiteaza, se inmoaie in lapte fiert, se amesteca usor cu urda, marar, sare si unt moale.

Se omogenizeaza, se asaza compozitia in golul chiflei, se pune capacul.

Chifla se pune pe farfurie, se taie felii potrivit de groase, se decoreaza cu felii de rosii si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.