Supa frantuzeasca de legume

Printeaza

Supa frantuzeasca de legume din: varza, telina, morcov, praz, cartofi, ciuperci, sare, unt.

Ingrediente:Supa frantuzeasca de legume

  • 1/4 varza alba
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 2 cartofi
  • 10-15 ciuperci
  • sare
  • 1 lingura cu unt

 

Mod de preparare:

Se toaca varza fideluta, se freaca usor cu sare, se spala cu apa rece si se scurge in sita. Se pune intr-o oala de 2 1 in care s-a topit 1 lingura cu unt.

Se amesteca usor, se lasa focul mic. Se curata toate legumele, ca si ciupercile, se taie felii subtiri si se calesc in unt impreuna cu varza.

Se amesteca cu lingura de lemn din cand in cand in oala, apoi se toarna peste legume 1 1 de apa calda. Se fierbe acoperit 30 minute, se sareaza si se trage oala de pe foc. Supa se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.