Supă groasă de linte din: linte, morcov, nap, ceapa, apa, telina, verdeturi, zeama de lamaie si unt. Lintea este cunoscută pentru proprietățile sale de reducere a nivelului de colesterol, protejarea sănătății inimii și reglarea nivelului de zahăr din sânge. Este, de asemenea, un aliment ideal pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate, deoarece conține […]
Supa frantuzeasca din verdeturi
PrinteazaSupa frantuzeasca din verdeturi din: spanac, salata verde, praz, ceapa, loboda, frunze de sfecla, frunze de macris, flori de galbenele, unt, sare.
Ingrediente:
- 200 g spanac
- 3 salate verzi
- 1 fir de praz
- 2 cepe
- 2 legaturi de loboda
- 2 legaturi frunze de sfecla
- frunze de macris
- petale de flori de galbenele
- 2 linguri cu unt
- sare
Mod de preparare:
Supa frantuzeasca din verdeturi: aleg verdeturile frunza cu frunza si se spala in doua ape reci. Se taie fasii subtiri si se pun in oala cu untul.
amesteca cu o lingura de lemn. Se toarna deasupra apa calda sau 1 1 supa de zarzavat.
Cand supa a fiert (e nevoie de 30 minute), se trage vasul de pe foc, se sareaza, se raceste 15 minute si se serveste peste crutoane de paine prajita.
Pofta buna!
Supă limpede din: ceapa, verdeturi, telina, unt, morcov, nap, sare si piper. Ingrediente: 1 ceapă spaniolă mare 1 linguriţă plină de verdeţuri amestecate ½ căpăţână de ţelină 45 grame de unt 1 morcov 1 nap sare şi piper după gust Mod de preparare: Taie ceapa mărunţel şi prăjeşte-o până când se rumeneşte în […]
Pofta buna!
Nu-mi place supa asta