Peste cu cartofi natur
PrinteazaPeste cu cartofi natur din: peste, morcov, cartofi, foaie de dafin, verdeata, lamaie, sare, ardei gras, andiva, unt.
- 150g peste slab (stiuca, crap, salau)
- 1 morcov
- 2 cartofi
- 1 foaie de dafin
- verdeata tocata
- 3/4 lamaie
- sare
- 1 ardei gras
- 1/2 andiva
- 1 lingurita cu unt
Mod de preparare:
Se curata legumele, se spala si se pun la fiert in apa calda. Se fierb la foc mic cu foaia de dafin, cu vasul acoperit. Dupa 30 minute se scot, se pun pe platou ornat cu frunze de andiva si se acopera cu bucatele mici de unt.
Pestele, fiert separat, se asaza in mijlocul platoului. Se stoarce peste peste si legume zeama de lamaie, se acopera cu patrunjel tocat si se serveste imediat.
Pofta buna!