Tortellini cu branza si sos de legume din: unt, ceapa, usturoi, morcovi, vin alb, supa de pui, smantana, parmezan, sare, piper, busuioc, sunca, mazare, tortellini cu branza.
Ingrediente:
2 linguri de unt
1 ceapa, tocata marunt
3 catei de usturoi, tocat
3 morcovi, cuburi
1 cana conopida, rupta buchetele
1/4 ceasca de vin alb
1/4 ceasca supa de pui
1/3 ceasca smantana
1/2 cana parmezan ras
Sare si piper, dupa gust
busuioc, tocat
3/4 cesti sunca fiarta, cuburi
1 cana de mazare
1 pachet tortellini cu branza
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform indicatiilor, scurgeti si pastrati deoparte.
Se topeste untul intr-o tigaie mare la foc mediu.
Adaugati ceapa si usturoiul si se amesteca timp de 1 minut.
Se adauga morcovii si conopida, se amesteca si gatiti un minut.
Incorporati vin si supa , apoi se fierbe timp de 2-3 minute.
Puneti smantana si parmezan si se amesteca.
Cand amestecul este cald, se incorporeaza mazare, sunca, sare, piper si gatiti cateva minute.
Se adauga tortellini. Asezonati dupa gust, serviti cu parmezan si busuioc.
Tortellini cu sos de carne din: tortellini, carne de curcan, bulion, sare, ceapa, unt, cascaval, fulgi de migdale. Ingrediente: o pungă tortellini cu spanac 200 g carne tocată de curcan o lingură bulion sau sos de roşii o ceapă un praf sare 50 g unt 50 g caşcaval 2-3 linguri fulgi de migdale prăjite […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.