Peşte cu roşii

Printeaza

Peşte cu roşii

Ingrediente:Peşte cu roşii

  • 2 kg peşte
  • 3 cepe
  • ulei
  • 2 linguri bulion
  • 5 roşii
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper
  • 1 lin­gură vin
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi îl speli bine, îl porţionezi, potriveşti de sare şi piper. Prăjeşti puţin bucăţile de peşte fără să le rumeneşti şi le scoţi pe un platou.

In uleiul rămas, căleşti ceapa tocată, adaugi făina şi după 5 minute stingi cu bulionul amestecat cu vin. Opăreşti roşiile, le cureţi de coajă şi le tai feliuţe.

Pui bucăţile de peşte în sos, aşezi apoi roşiile tăiate şi dai vasul la cuptor pentru 20-25 de minute. Când peştele este gata, presari verdeaţa tăiată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.