Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională din: mere, faina, zahar, unt, oua, praf de copt, scortisoara, oua, lapte, zahar, esenta de vanilie. Descoperă rețeta noastră unică de Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars. O combinație perfectă de arome, cu istorie și valori nutriționale detaliate. Ideală pentru […]
Tort de clătite cu capşune
PrinteazaTort de clătite cu capşune din: faina, oua, zahar, lapte, capsune, untdelemn, frisca, zahar pudra, ciocolata.
Ingrediente:
- 100 g făină
- 3 ouă
- 50 g zahăr
- 1/4 l lapte
- 400 g căpşune
- puţin untdelemn
- 500 g frişca
- 4 linguri zahăr pudră
- 1 ciocolată mică
Mod de preparare:
Din făină, ouă, zahăr şi lapte pregăteşti un aluat de clătite pe care-l laşi să se odihnească.
Speli căpşunele, le cureţi şi le tai în bucăţi potrivite. 100 g căpşune le pasezi şi le amesteci cu 400 g frişca bătută.
Din aluat pregăteşti 12 clătite. Aşezi apoi pe un platou 3 clătite, întinzi o treime din cremă, pui câteva jumătăţi de căpşune şi continui până termini cu 3 clătite.
Imbraci tortul în frişca rămasă şi-l decorezi cu căpşune şi ciocolată rasă.
Tort de clătite cu capşune
Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională
Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan
Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan din: oua, zahar, faina, cacao, praf de copt, ciocolata neagra, frisca, extract de vanilie. Pandispanul, sau blatul aerat, este un desert clasic cu origini in bucataria europeana. Aceasta varianta de Tort Aerat de Ciocolata adauga un twist delicios prin incorporarea ciocolatei. El a devenit popular in Europa in […]
Pofta buna!