Tăiţei cu branză, spanac si salată

Printeaza

Tăiţei cu branză, spanac si salată

Ingrediente:Tăiţei cu branză, spanac si salată

  • 500 g spanac
  • 2 salate
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 2 cepe vechi
  • 500 g tăieţei
  • 4 ouă
  • 300 g smântână
  • 2 felii telemea
  • piper
  • cimbru
  • verdeaţă
  • ulei după dorinţă
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Fierbi tăieţeii în apă cu sare 10 mi­nute, apoi îi laşi să se scurgă. Amesteci brânza cu 2 ouă, smântână, tăieţeii şi o laşi deoparte.

Speli spanacul şi salata, le opăreşti şi le toci, iar ceapa şi usturoiul verde le tai mărunt şi le căleşti împre­ună cu spanacul şi salata opărite.

Pui mirodeniile şi sare după gust, ouăle rămase, amesteci şi dai deoparte. Ungi o tavă cu ulei, pui jumătate din amestecul de tăieţei, apoi umplutura de verdeţuri şi amestecul de tăieţei.

Presari mărarul tocat, caşcavalul ras şi dai mâncarea la cuptor pentru 30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.