Chebab

Printeaza

Chebab din: carne de oaie, ceapa, piper, cimbru, ardei iute, otet.

Ingrediente:

  • carne de oaie
  • ceapa
  • piper
  • cimbru
  • ardei iute
  • otet sau vin

Mod de preparare:

Chebab: taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii subtiri, piper pisat, cimbru, ardei iute taiat si putin stropit cu otet sau vin.

Se tine la rece 24 deore sa se fragezeasca, dupa care se pun bucatile bine indesate pe frigaruie si se invirte in jurul jaratecului incins.

Exista etajere metalice speciale pentru suportul frigaruii. Pe masura ce se frig frigaruile, se taie.

Cu garnitura de orez.

 

Pofta buna!

 

 

Pui cu Salvie și Lămâie

Pui cu Salvie și Lămâie din: piept de pui, ulei de masline, unt, frunze de salvie, lamai, sare, piper, usturoi, supa de pui. Puiul cu salvie și lămâie este un fel de mâncare clasic și rafinat, perfect pentru cinele speciale sau pentru a aduce o notă de prospețime în meniul zilnic. Această rețetă simplă și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.