Pui cu Salvie și Lămâie din: piept de pui, ulei de masline, unt, frunze de salvie, lamai, sare, piper, usturoi, supa de pui. Puiul cu salvie și lămâie este un fel de mâncare clasic și rafinat, perfect pentru cinele speciale sau pentru a aduce o notă de prospețime în meniul zilnic. Această rețetă simplă și […]
Chebab
PrinteazaChebab din: carne de oaie, ceapa, piper, cimbru, ardei iute, otet.
Ingrediente:
- carne de oaie
- ceapa
- piper
- cimbru
- ardei iute
- otet sau vin
Mod de preparare:
Chebab: taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii subtiri, piper pisat, cimbru, ardei iute taiat si putin stropit cu otet sau vin.
Se tine la rece 24 deore sa se fragezeasca, dupa care se pun bucatile bine indesate pe frigaruie si se invirte in jurul jaratecului incins.
Exista etajere metalice speciale pentru suportul frigaruii. Pe masura ce se frig frigaruile, se taie.
Cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Ceai de Cătină pentru Imunitate: Secretul Străvechi pentru Imunitate – Rețetă Detaliată și Beneficii
Ceai de Cătină pentru Imunitate: Secretul Străvechi pentru Imunitate – Rețetă Detaliată și Beneficii din: fructe uscate de catina, apa fierbinte. Bine ați venit în lumea remediilor naturiste, unde veți descoperi cum un simplu ceai de cătină poate deveni un aliat puternic pentru sistemul imunitar. Ingrediente: 2 linguri de fructe uscate de cătină 250 ml […]