Teriyaki

Printeaza

Teriyaki

Ingrediente:Teriyaki

  • 4 bucati piept de pui (dezosat)

Ingrediente sos marinat: 2/3 cescuta sos soia, 2 linguri de zahar, 1/2 cescuta mirin,lingura sake, 1 catel de usturoi, 1 lingura de ghimbir proaspat ras pe razatoarea   mica, 2linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele pentru sosul de marinat intr-un castron (sake-ul si mirin-ul se pot inlocui cu aceeasi cantitate de votca plus apa in parti egale).

Se serveste cu orez simplu, fiert,presarat eventual cu susan prajit, felioare de castravete, rosii, patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.