Gem de macese

Printeaza

Gem de macese din: macese, zahar, apa.

Ingrediente:

  • 500 g măceşe roşite bine
  • 250 g zahăr
  • 500 ml apă

 

Mod de preparare:

Gem de macese: curăţă măceşele de sâmburi şi de partea lânoasă Se pune apa cu zahăr la fiert şi, când a dat în clocot, se pun fructele.

Totul clocoteşte încet până începe să se lege.

pune gemul în borcane şi se pun acestea în cămară rece.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiul de Sunătoare: Elixirul Relaxării și Antidepresiv Natural – Cum să-l Prepari Acasă

Ceaiul de Sunătoare: Elixirul Relaxării și Antidepresiv Natural – Cum să-l Prepari Acasă din: flori uscate de sunatoare, apa fierbinte. Descoperă secretul unui ceai ancestral, cunoscut pentru proprietățile sale calmante și antidepresive – Ceaiul de Sunătoare. Această rețetă clasică, cu rădăcini adânci în tradițiile medicinale europene, oferă nu doar o experiență aromatică deosebită, ci și […]

Somon La Abur cu Legume – Rețeta Sănătoasă și Plină de Arome

Somon La Abur cu Legume – Rețeta Sănătoasă și Plină de Arome din: fileuri de somon, morcovi, broccoli, dovlecel, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Încercați o modalitate sănătoasă și delicioasă de a vă bucura de somon și legumele preferate cu rețeta noastră de somon la abur cu legume proaspete. Gătitul la abur este o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.