Sufle de malai din: malai, cascaval, oua, sare, faina, unt, apa. Ingrediente: 1 cană cu mălai grişat 150 g caşcaval 3 ouă sare 1 lingură cu făină albă 1 liingură cu unt 2 căni cu apă Mod de preparare: Incălziţi apa în ceaun, puneţi mălaiul în ploaie, amestecaţi cu lingura de lemn şi ffîerbeţi […]
Sufleu de malai – usor de preparat
PrinteazaSufleu de malai din: malai grisat, cascaval, unt, faina, oua, sare.
- 200 g malai grisat
- 100 g cascaval ras
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu faina
- 3 oua
- sare
Mod de preparare:
Se pune 1 l de apa sa fiarba. Cand se incalzesşte, se pune malaiul in ploaie, se amesteca încet, se da focul mic imediat ce apa clocoteste. Se amesteca cu o lingura de lemn.
Se pune cascaval ras, se amesteca in mamaliga. Dupa 10 minute mamaliga se toarna intr-o forma unsa, tapetata cu faina.
Se amesteca 3 oua batute spuma si cu un praf de sare si se toarna in forma. Se lasa la cuptor 20 minute. Se scoate, se serveste cu smantana proaspata.
Pofta buna!
poate iti place si:
Sufleu de ciuperci cu şuncă
Sufleu de ciuperci cu şuncă din: sunca, ciuperci, cascaval, faina, lapte, oua, conopida, praz, unt, sare, piper, patrunjel, paine cu malai si salata de cruditati. Ingrediente: 200 g sunca 150 g ciuperci 100 g cascaval mai tare 80 g faina 550 ml lapte dulce 5 oua o conopida mica un fir de praz 100 g […]
Reteta zilei: Sufleu de dovlecei
O reteta de sufleu de dovlecei din: dovlecei, branza, oua, ardei gras, ceapa, usturoi, amidon de porumb, sare si piper. Ingrediente: 5 dovlecei 100 g branza rasa 2 oua 1 ardei gras 1 ceapa 2-3 catei usturoi 2 lingurite amidon de porumb sare piper Mod de preparare: Dovleceii taiati cubulete se calesc in putin […]
Pofta buna!