Paste cu ton si busuioc
PrinteazaPaste cu ton si busuioc din: paste, ton, ceapa, pasta de ardei, pasta de tomate, usturoi, busuioc sare, piper.
- 200 g paste
- 1 conservă ton
- 1 ceapă
- 1 lingură pastă de ardei
- 3 linguri pastă de tomate
- 1 căţel de usturoi
- busuioc
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare şi în acest timp pregăteşti sosul. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei încins.
Adaugi pasta de ardei, pasta de tomate desfăcută într-o ceaşcă de apă şi usturoiul mărunţit. Pui sare, piper şi busuioc după gust şi laşi să fiarbă.
După 5 minute, adaugi şi tonul scurs de ulei şi mai fierbi sosul încă 10-15 minute. Pastele fierte le pui într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apa rece si le rastorni pe un platou. Cand sosul e gata il rastorni peste paste si mai presari puţin busuioc.
Paste cu ton
Pofta bună!
Incoming search terms:
- paste cu ton jamila