Paste cu ton si busuioc

Printeaza

Paste cu ton si busuioc din: paste, ton, ceapa, pasta de ardei, pasta de tomate, usturoi, busuioc sare, piper.

Ingrediente:Paste cu ton si busuioc

  • 200 g paste
  • 1 conservă ton
  • 1 ceapă
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 1 căţel de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare şi în acest timp pregăteşti sosul. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei încins.

Adaugi pasta de ardei, pasta de tomate desfăcută într-o ceaşcă de apă şi usturoiul mărunţit. Pui sare, piper şi busuioc după gust şi laşi să fiarbă.

După 5 minute, adaugi şi tonul scurs de ulei şi mai fierbi sosul încă 10-15 minute. Pastele fierte le pui într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apa rece si le rastorni pe un platou. Cand sosul e gata il rastorni peste paste si mai presari puţin busuioc.

Paste cu ton

Paste cu ton si busuioc

Pofta bună!

Incoming search terms:

  • paste cu ton jamila

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.