Conopidă cu unt si caşcaval

Printeaza

Conopidă cu unt si caşcaval

Ingrediente:Conopidă cu unt si caşcaval

  • 1 kg conopidă
  • 100 g unt
  • 100 g caşcaval
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida se curăţă de frunzele verzi, se spală şi se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare. Se fierbe la foc mic 20-30 de minute. Până se serveşte, conopida se ţine în apa în care a fost fiartă.

Inainte de momentul servirii, se scoate şi se pune într-o strecurătoare. După ce s-a scurs, se serveşte la masă cu unt proaspăt topit, iar deasupra cu caşcaval ras.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. foarte buna conopida. si simplu de gatit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.