Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust idn: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia, faina, supa, rosii in bulion, sare, piper, marar. Descoperiți cum să pregătiți un gulaș de porc autentic, bogat în arome și texturi. Această rețetă clasică va satisface toate poftele de mâncare Ingrediente: 500g de carne de porc, […]
Cartofi cu branza la cuptor
PrinteazaCartofi cu branza la cuptor
Ingrediente:
- 1,5 kg cartofi
- 200 g brânză dulce
- 100 g brânză telemea
- 1 ou
- sare
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Cartofi cu branza la cuptor: Cartofii curăţaţi, spălaţi bine şi tăiaţi felii potrivite se pun la fiert în apă clocotită cu sare.
Când au fiert pe jumătate, se opreşte focul. Intr-un vas de Jena sau o tavă unsă se pun cartofii scurşi, amestecaţi cu brânza dulce, brânza telemea tăiată cuburi potrivite şi oul bătut bine.
Eventual, mai punem şi un pahar din zeama în care au fiert cartofii. Se potriveşte de sare şi se dau la cuptor până se rumenesc. Pe deasupra se pune mărar verde tocat fin.
Se servesc calzi, cu salată de crudităti.
Poftă bună!
Conopidă cu Branză si Smantana la Cuptor
Conopidă cu Branză si Smantana la Cuptor din: conopida, branza, smantana, usturoi, unt,s are, piper, oregano, pesmet. Gratinul de conopidă cu brânză este o mâncare reconfortantă și delicioasă, perfectă pentru a încânta papilele gustative. Ingrediente: 1 conopidă medie 200g brânză rasă (puteți folosi brânza cheddar, emmental sau gouda) 1 cană de smântână lichidă (aproximativ 240ml) […]
Masca de Frumusețe cu Pătrunjel: Secretul Strălucirii Naturale pentru Ten
Masca de Frumusețe cu Pătrunjel: Secretul Strălucirii Naturale pentru Ten din: patrunjel, miere, suc de lamaie. Descoperă luminozitatea și puritatea tenului cu această rețetă. Această mască facială, bogată în ingrediente naturale, este un elixir pentru un ten luminos și fără pete. Pătrunjelul a fost folosit în scopuri cosmetice încă din timpurile antice. Egiptenii, grecii și […]