Jeleu de şampanie

Printeaza

Jeleu de şampanie

Ingrediente:Jeleu de şampanie

  • 1 sticlă de şampanie sau vin spumos
  • 250 g zahăr
  • 1 pahar apă
  • 15 g sau 6-7 foi gelatină

 

Mod de preparare:

Apa şi zahărul se pun la fiert 2 minute, apoi se pune gelatina care a fost muiată în apă rece circa 20 minute.

Cînd s-a topit gelatina, se strecoară. Peste siropul strecurat se pune şampania şi se amestecă cu un tel pe gheaţă, pînă începe să se gelatineze.

Se toarnă în cupe şi se dă la frigider pînă se gelati­nează bine. Se garniseste deasupra cu feliuţe de ananas şi o vişină în mijloc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. e delicioasa, foarte buna. eu nu am pus visina deasupra

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.