Cartofi umpluţi cu branză si marar

Printeaza

Cartofi umpluţi cu branză

Ingrediente:Cartofi umpluţi cu branză si marar

  • 7-8 cartofi mari şi sănătoşi
  • 500 g broccoli
  • 150 g brânză dulce
  • 1 ou
  • 1 lingură vegeta
  • 100 g lapte de soia
  • 1 legătură de mărar şi alte condimente după gust

Mod de preparare:

Cartofii se spală, se curăţă, se fierb, dar nu de tot, apoi se taie în jumătăţi şi se scobesc cu atenţie în interior. Broccoli se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare.

Când este aproape gata, se scurge de zeamă şi se pisează cu dispozitivul pentru piure. Se lasă la răcit şi se adaugă celelalte ingrediente, obţinându-se o pastă omogenă.

Intr-un vas de Jena, uns cu puţin ulei, se aşază cartofii umpluţi şi se dau la cuptor 25 de minute. Se servesc calzi.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Si laptele de soia ce fac cu el?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.