Cartofi umpluţi cu branză si marar
PrinteazaCartofi umpluţi cu branză
- 7-8 cartofi mari şi sănătoşi
- 500 g broccoli
- 150 g brânză dulce
- 1 ou
- 1 lingură vegeta
- 100 g lapte de soia
- 1 legătură de mărar şi alte condimente după gust
Mod de preparare:
Cartofii se spală, se curăţă, se fierb, dar nu de tot, apoi se taie în jumătăţi şi se scobesc cu atenţie în interior. Broccoli se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare.
Când este aproape gata, se scurge de zeamă şi se pisează cu dispozitivul pentru piure. Se lasă la răcit şi se adaugă celelalte ingrediente, obţinându-se o pastă omogenă.
Intr-un vas de Jena, uns cu puţin ulei, se aşază cartofii umpluţi şi se dau la cuptor 25 de minute. Se servesc calzi.
Poftă bună!
Si laptele de soia ce fac cu el?