Fasole verde cu sos de rosii picant

Printeaza

Fasole verde cu sos de rosii picant

Ingrediente:

  • 1,5 kg fasole
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 3-4 roşii
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • 1 linguriţă vegeta

 

Mod de preparare:

Fasole verde cu sos de rosii picant: Fasolea se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare. Usturoiul se pisează bine cu vegeta. După aceea se adaugă uleiul treptat şi se amestecă până devine ca o maioneză.

Roşiile se dau prin răzătoarea mică şi se pun peste usturoi. Se amestecă bine şi se obţine un sos bine omogenizat. Se serveşte cu fasolea caldă, garnisită cu pătrunjel verde tocat fin.

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine ca mai avem si retete cu ingrediente picante 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.