Plachie bucovineană

Printeaza

Plachie bucovineană

Ingrediente:

  • 800 g crap
  • 500 ml suc de roşii
  • 3 cepe
  • 300 g hribi uscaţi
  • 3 căţei de ustu­roi
  • 200 g margarină
  • 100 ml vin roşu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri pastă de ardei

 

Mod de preparare:

Plachie bucovineană: Cureţi crapul, îl speli şi-l tai bucăţi, cureţi şi ceapa, o tai solzişori şi o căleşti în margarina to­pită împreună cu pasta de ardei.

Adaugi apoi bucăţile de peşte şi după câteva minute şi hribii umflaţi şi scurşi de apă. Stingi cu vinul şi sucul de roşii, pui sare, piper şi cimbru după gust şi dai plachia la cuptor, la foc potrivit.

Când mâncarea e aproape gata, adaugi usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat şi mai laşi la cuptor încă 10 minute.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Berea Ale: Istorie, Caracteristici și Proces de Producție

Berea Ale: Istorie, Caracteristici și Proces de Producție – Berea Ale este un tip de bere ce se distinge prin metodele sale tradiționale de fermentare și ingredientele specifice utilizate. Este una dintre cele mai vechi și răspândite tipuri de bere din lume, având o istorie îndelungată și diversă. Istoria Berii Ale Berea Ale are o […]

Porc cu Ananas și Mango

Porc cu Ananas și Mango din: cotlet de porc, mango, ardei, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei, soia, otet, sare, piper, coriandru. Explorați savoarea dulce-acrișoară a acestui fel de mâncare exotic. Perfect pentru zilele călduroase de vară sau când vă doriți o escapadă culinară tropicală, această rețetă combină gustul suculent al cărnii de porc cu prospețimea fructelor […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.