Crap cu ciuperci

Printeaza

Crap cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 crap de 1 kg
  • 750 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 lingură bulion
  • 100 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Crap cu ciuperci: Cureţi peştele, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi deoparte 10 minute. Decojeşti apoi ceapa şi o toci, cureţi ciu­percile şi le tai în jumătate sau le laşi întregi dacă sunt mici.

Aşezi într-o tavă unsă cu ulei, ceapa, ciu­percile, bulionul desfăcut într-o ceaşcă de apă şi deasupra peştele.

 

Presari sare şi piper după gust, torni vinul, pui lămâia tăiată felii şi dai tava la cuptor pentru o oră. La sfârşit presari pătrunjelul tocat.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Sushi cu Ghimbir Mărinat

Sushi cu Ghimbir Mărinat din: orez, apa, otet de orez, zahar, sare, alge nori, peste proaspat, legume, wasabi, sos de soia, ghimbir marinat.   Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 ceașcă de orez pentru sushi 2 căni de apă pentru gătit orezul 2 lingurițe de oțet de orez 2 lingurițe de zahăr 1/2 linguriță de sare […]

Milkshake de Afine și Iaurt Grecesc cu Miere

Milkshake de Afine și Iaurt Grecesc cu Miere din: afine, iaurt grecesc, miere, lapte, vanilie, gheata, fructe de padure. Acest milkshake aduce împreună fructele de pădure bogate în antioxidanți, iaurtul cremos grecesc și dulceața naturală a mierii. Descoperiți cum să pregătiți această băutură sănătoasă și revigorantă și aflați mai multe despre tradiția milkshake-urilor. Ingrediente: 1 […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine. Mi sa facut poft

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.