Dovlecei cu paste fainoase si migdale

Printeaza

Dovlecei cu paste fainoase si migdale din: dovlecel, ceapa, paste, suc de rosii, usturoi, ulei de masline, sare, condimente.

Ingrediente:Dovlecei cu paste fainoase si migdale

  • 2 căni dovlecel răzuit
  • 1 ceapă
  • 250 g paste făinoase fierte
  • 200 ml suc de roşii
  • 1 /4 cană migdale pisate
  • 2 căţei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • sare
  • condimente (maghiran, rozmarin)

 

Mod de preparare:

In apă şi ulei se pune la înăbuşit dovlecelul, ceapa tocată fin şi usturoiul şi se lasă pe foc până când dovlecelul este moale. Se adaugă sosul de tomate şi restul ingredientelor. Se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute.

Pe un platou sau într-un vas de Jena, se aşază pastele care, în prealabil, au fost fierte, scurse şi răcite. Se toarnă compoziţia peste ele, se presară deasupra migdale şi se serveşte.

 

Poftă bună!

2 comentarii

  1. De ce ai ami pus si migdale in combinatia asta

  2. Parca e interesanta totusi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.