Dovlecei cu paste fainoase si migdale
PrinteazaDovlecei cu paste fainoase si migdale din: dovlecel, ceapa, paste, suc de rosii, usturoi, ulei de masline, sare, condimente.
- 2 căni dovlecel răzuit
- 1 ceapă
- 250 g paste făinoase fierte
- 200 ml suc de roşii
- 1 /4 cană migdale pisate
- 2 căţei de usturoi
- 2-3 linguri ulei de măsline
- sare
- condimente (maghiran, rozmarin)
Mod de preparare:
In apă şi ulei se pune la înăbuşit dovlecelul, ceapa tocată fin şi usturoiul şi se lasă pe foc până când dovlecelul este moale. Se adaugă sosul de tomate şi restul ingredientelor. Se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute.
Pe un platou sau într-un vas de Jena, se aşază pastele care, în prealabil, au fost fierte, scurse şi răcite. Se toarnă compoziţia peste ele, se presară deasupra migdale şi se serveşte.
Poftă bună!
De ce ai ami pus si migdale in combinatia asta
Parca e interesanta totusi