Pilaf de dovlecei si ardei

Printeaza

Pilaf de dovlecei

Ingrediente:Pilaf de dovlecei si ardei

  • 250 g orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 cepe
  • 2-3 dovlecei cruzi
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se înăbuşă cu apă şi ulei. Morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe mici, iar dovlecelul se dă pe răzătoarea mare. într-un vas de Jena, punem orezul şi legumele, peste care adaugăm 1 litru de apă.

Se condimentează cu vegeta şi se lasă să fiarbă la cuptor, la foc mic, 30 de minute. Este gata când orezul este fiert bine. Se garniseşte cu mărar tocat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.