Caviar cu vinete

Printeaza

O reteta simpla de caviar cu vinete din: vinete, icre negre, untdelemn, masline si zeama de lamaie.

Ingrediente:Caviar cu vinete

  • 100 g vinete
  • 100 g icre negre tescuite
  • 50 g untdelemn
  • măsline
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Se alege o vânătă mică, bine coaptă, se pune pe plită .Odată pătrunsă, se curăţă de pieliţă şi de seminţe  trebuie să rămână 4-5 linguri de substanţă albă care se toacă mărunt .

Se amestecă cu icrele, se toarnă uleiul, puţin câte puţin, şi zeama de lămâie .Se dă la rece.

Se oferă cu pâine prăjită de secară şi cu un păhărel de afinată tare, lăcută acum un an, din afine de munte, rom alb şi 300 ml miere la 1 litru alcool.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.