Cascaval afumat la capac din: cascaval, unt sau ulei. Ingrediente: cam 150 g caşcaval de persoană unt (ulei) Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii groase de 0,5-1 cm. Feliile de caşcaval sunt prăjite într-o tigaie cu unt sau ulei fierbinte. Rezultatele sunt în funcţie de tipul caşcavalului folosit. Dacă se foloseşte caşcaval […]
Cascaval la capac (varianta)
PrinteazaCascaval la capac din: cascaval, unt, piper, boia.
- 200 g caşcaval
- 50 g unt
- piper
- boia
Mod de preparare:
Se unge cu unt o tigăiţă .Caşcavalul se taie felii de un deget (unii le spală în lapte şi le trec prin ou) se potrivesc feliile acestea în untul încins, se presară cu picanterii, se acoperă cu un capac.
Pe foc se lasă nu mai mult decât e nevoie ca să se înmoaie.
Se oferă imediat, în tigaia în care s-a prăjit.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Cascaval cu unt la capac
Cascaval cu unt la capac din: Ingrediente: 600 g cascaval 100 g unt 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul se curata de coaja, apoi se taie felii de circa 100 g. Se incinge untul intr-o tigaie, se trec bucatile de cascaval prin faina si apoi se pun in untul incins si se lasa […]
Cascaval la capac
Cascaval la capac Ingrediente: 500 g caşcaval 100 g unt sau untură Mod de preparare: In 5 vase mici de sticlă rezistentă la foc sau în 5 tigăiţe smălţuite care merg la cuptor, punem grăsimea ; aşezăm apoi în fiecare farfurie cîte două felii de caşcaval, de cîte 50—60 g fiecare, şi le punem pe […]
Ochiuri la capac
Ochiuri la capac din: oua, ulei sau unt, sare. Ingrediente: 2 ouă (de persoană) ulei (unt) sare Mod de preparare: Uleiul (sau untul) se pune la încălzit într-o tigaie întinsă în care trebuie să încapă lejer ochiurile. Când acesta s-a încins, se sparg ouăle pe rând, având grijă să nu se spargă gălbenuşul. Se […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cascaval la capac
N-am auzit de o asa reteta