Sos oltenesc de iaurt

Printeaza

Sos oltenesc de iaurt

Ingrediente:Sos oltenesc de iaurt

  • 300 ml iaurt
  • 3 fire ceapă verde
  • 1 lingură muştar
  • 1 roşie coaptă
  • 1 tulpină praz
  • 10 g sare
  • mărar
  • leuştean
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se rade prazul, se cojeşte roşia se freacă toate până se leagă .Se adaugă verdeaţa, tocată mărunt.

Rasolul, legumele, dar şi ochiurile se înfrăţesc cu acest sos de vară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.