Paste cu carne de miel din: ulei de masline, carne de miel, ciuperi, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, macaroane, supa de pui, parmezan. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 500 g carne de miel tocata 1 cană ciuperci taiate cuburi 1 cană de ceapă, cuburi 3 catei […]
Carne de miel cu ciuperci si verdeata
PrinteazaCarne de miel cu ciuperci si verdeata: carne de miel, ciuperci, ceapa, lamaie, sare, piper, vin, verdeata, smantana, ulei.
Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii.
- 1 kg carne de miel
- 250 g ciuperci
- 1 ceapa
- 1/2 lamaie
- sare
- piper
- 1 ceasca vin
- verdeata tocata
- 1 pahar smantana
- 1 ceasca ulei
Mod de preparare:
Carnea se taie felii si se rumeneste in ulei. Se scot feliile pe o farfurie, dupa care se toaca ceapa si ciupercile si se calesc in uleiul ramas de la carne, cu vasul acoperit.
Cand ciupercile s-au inmuiat, se adauga sare, piper, verdeata tocata si un pahar de vin alb.
Se pune carnea peste ciuperci si se acopera cu apa calda. Se lasa pe foc mic sa scade si cand este aproape gata se acreste mancarea cu zeama de la 1/2 lamaie.
Se serveste cu smantana turnata deasupra si cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
poate iti place si:
Carne de miel cu cimbru la cuptor
Carne de miel cu cimbru la cuptor din: busuioc, ulei, cimbru, vin, miel, usturoi, sos de soia, sare si boia de ardei iute. Ingrediente: 4 linguri busuioc 30 ml ulei 4 linguri cimbru 1 ceasca vin alb 1/4 sfert de miel 2 lingura praf de usturoi 4 linguri sos soia 1/4 lingurita sare,usturoi dupa gust 1/2 […]
Carne de miel cu tarhon si bulion
Carne de miel cu tarhon si bulion din: carne de miel, tarhon, ceapa, ulei, otet, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne 1 lingura tarhon 1 ceapa mare 1 ceasca ulei 1 lingura otet 1 lingurita bulion de rosii sare Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se rumeneste in ulei incins. Cand e […]
Pofta buna!