Saratele muntenesti

Printeaza

Saratele muntenesti

Ingrediente:Saratele muntenesti

  • 500 g faină
  • 1 pachet unt
  • 4 ouă
  • 1 păhărel lapte
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură sare
  • 2 linguri chimen

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă întâi faina cu unt, apoi se adaugă 2 ouă, lapte, smântână, sare se frământă bine, apoi se lasă la rece, să se-ntărească.

Se taie tăieţei subţiri şi laţi, se tăvălesc prin ou, sare şi chimen şi se pun în tavă, la cuptor, până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.