Sandviş cu frişca şi căpşuni

Printeaza

Sandviş cu frişca şi căpşuni

Sandviş cu frişca şi căpşuni

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 250 g migdale
  • 250 g unt
  • 150 g zahăr
  • 50 g zahăr brun
  • zahăr vanilinat
  • sare
  • o linguriţă de esenţă de migdale
  • praf de copt
  • 250 g căpşuni
  • 150 g struguri
  • 250 ml frişca
  • topping de căpşuni
  • fructe de sezon

Preparare:

Migdalele se amestecă bine cu praful de copt şi cu făina. Se omogenizează zahărul tos, zahărul brun şi zahărul vanilinat. Se adaugă untul, esenţa de migdale şi se mixează.

Crema obţinută se toarnă peste amestecul de făină cu migdale şi se frământă. Se introduce la rece 30 de minute. Se întinde o foaie din aluat şi se decupează cu o formă rotundă. Se aşază biscuiţii înt-o tavă tapetată şi se introduc în cuptor. Se coc 15-20 de minute.

Se ung la mijloc cu frişca mixată şi se aşază felii de căpşuni. Se acoperă cu un alt biscuit, se pune puţin topping de căpşuni şi se aşază boabe de struguri.

Sandviş cu frişca şi căpşuni

Sandviş cu frişca şi căpşuni.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata. E o idee buna pentru o gustare rapida si gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.