Cornulete de hateg

Printeaza

Cornulete de hateg

Ingrediente aluat:

  • 300 g faină
  • 200 g osânză (unt)
  • 100 g zahăr
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 50 g zahăr pudră

Ingrediente umplutura:250 g marmeladă, miere, dulceţuri, rahat

 

Mod de preparare:

Cornulete de hateg: Se frământă toate până când una sunt .Se întinde coca foaie subţire dar să nu se vadă prin ea.

Se taie triunghiuri,se pune umplutura, se rulează cornuleţele, se pun la cuptor încins, cu foc mic, până se închid la culoare .

Se oferă presărate cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.