Branza de burduf cu chimen

Printeaza

Branza de burduf cu chimen

Ingrediente:Branza de burduf cu chimen

  • 500 g brânză burduf
  • 200 ml smântână
  • 1 ceapă mare roşie
  • 2 linguri chimen
  • 500 g caş dulce
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă boia dulce

 

Mod de preparare:

Se freacă bine brânza, untul, caşul şi smântână. Se taie ceapa bob de orez se pisează chimenul .

Se freacă totul până devine pastă .Se lasă o zi – două la rece, să se înmoaie chimenul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • branza de burduf cu chimen

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.