Gutui umplute cu nuci

Printeaza

Gutui umplute
Gutui umplute cu nuci

Ingrediente:

  • 6 gutui potrivite
  • 150 g nuci măcinate
  • 200 g stafide
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Gutuile se spală, li se taie un căpăcel prin care se scot sâmburii şi se mai scobesc puţin cu un cuţit special. Separat, se dau nucile şi stafidele prin maşina de tocat sau prin robotul de bucătărie şi se amestecă cu zahărul.

Cu această compoziţie se umple fiecare gutuie, care se aşază în tavă şi se coc în cuptor, la foc potrivit, aproximativ 40-45 de minute. Sunt delicioase calde, dar se pot mânca şi reci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.