Pastă de legume

Printeaza

Pastă de legume din: cartofi, morcovi, telina, pastarnac, patrunjel, maioneza, sare, ardei.

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină potrivită
  • 1 păstârnac
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • maioneză din 2 ouă
  • sare
  • 1 ardei roşu

 

Mod de preparare:

Pastă de legume: Legumele se curăţă, se spală şi se pun la fiert cu apă şi un praf de sare. Când sunt bine fierte, se scurg de zeamă şi se lasă la răcit. Maioneza se pregăteşte, cu ajutorul mixerului, dintr-un gălbenuş fiert şi unul crud, adăugând ulei treptat.

După ce s-au răcit, legumele se dau prin răzătoarea mare şi se încorporează cu maioneza şi pătrunjelul verde tocat fin.

Pasta obţinută se aşază pe un platou şi se garniseşte cu albuş de ou fiert, tăiat fâşii subţiri şi ardei roşu. Se pune în frigider.

 

Poftă bună!

 

 

 

Ceai de Valeriană cu Menta

ceai de valeriana, ceai de menta, apa, miere. Ceaiul de valeriană cu mentă este o băutură relaxantă care combină proprietățile calmante ale valerianei cu aroma proaspătă și revigorantă a mentă. Acesta este ideal pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă destindeți după o zi agitată.   […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.