Icre de fasole boabe

Printeaza

Icre de fasole boabe

Ingrediente:

  • 1 cană fasole boabe
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Icre de fasole boabe: Fasolea se alege, se spală şi se pune la înmuiat 12 ore. Se aruncă apa în care a stat la înmuiat şi se adaugă alta şi se pune la fiert.

După ce a fiert bine, se scurge de zeamă, se dă prin maşina de tocat sau prin robotul de bucătărie, picurându-se ulei, puţin câte puţin, şi sucul de lămâie.

Rezultă o cremă omogenă, în care se adaugă ceapa tocată fin. Se potriveşte de sare şi se pune în frigider.

 

Poftă bună!

 

 

 

Incoming search terms:

  • icre de fasole boabe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.