Toci moldovenesc

Printeaza

Toci moldovenesc din: cartofi, oua, untura, sare, piper.

Ingrediente:Toci moldovenesc

  • 1 kg cartofi
  • 4 ouă
  • untură pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă şi se rad .Pasta obţinută se sărează puţin şi se pune pe un fund înclinat, să se scurgă .

Se stoarce cât de bine se poate şi se amestecă cu ouă, sare şi piper.Se încinge untura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.