Salată nemţească cu alune

Printeaza

Salată nemţească

Ingrediente:Salată nemţească cu alune

  • 1 cană orez fiert
  • 2 castraveţi
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 salată
  • 100 g alune caju
  • 150 g iaurt slab
  • 2-3 linguri suc de lămâie
  • sare
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Salata se spală, se rupe cu mâna în bucăţi mai măricele, îndepărtându-se cotorul. Se amestecă, într-un bol mare, cu orezul cu bob lung şi castraveţii tăiaţi felii subţiri.

Alunele caju se macină, se amestecă cu iaurtul, sucul de lămâie, uleiul şi se condi­mentează cu sare şi mărar. Sosul astfel obţinut se pune peste restul ingredientelor din bol.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.