Salată de linte cu portocală

Printeaza

 Salată de linte cu portocalăSalată de linte cu portocală

Ingrediente:

  • 2 căni linte roşie fiartă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 portocală
  • 1 lămâie mică
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie rondele subţiri, după ce în prealabil a fost curăţată şi spălată. Portocala şi lămâia se decojesc, se desfac în felii, iar spre deosebire de portocală, lămâia se taie în cubuleţe mici, îndepărtând sâmburii.

Aceste ingrediente se pun pe un platou şi se condimentează cu ulei de măsline şi sare.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.