Mancare boiereasca

Printeaza

Mancare boiereasca din: ardei, sare, usturoi, rosii, ceapa, ulei.

Ingrediente:Mancare boiereasca

  • 1,1/2 kg ardei capia (poate fi si ardei gras)
  • sare
  • usturoi
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se coc ardeii, se curata, se scot cotoarele si samburii si se taie fasii destul de groase. Rosiile se toaca la robot sau se dau prin razatoare.

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Deasupra se pun rosiile si se lasa sa fiarba 15 min. Se adauga ardeii, se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand ardeii sunt bine fierti.

Se stinge focul si se pune usturoiul pisat.(cam3-4 catei de usturoi).

Se serveste atat calda, cat si rece, ca fel de mancare sau ca garnitura la friptura de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.