Fursecuri cu stafide şi nuci

Printeaza

Fursecuri cu stafide şi nuci

Ingrediente:Fursecuri cu stafide şi nuci

  • 300 g făină de grâu integrală
  • 100 g făină de ovăz
  • 150 g miere de albină
  • 50 g stafide
  • 100 g nuci mărunţite
  • 200 ml lapte de soia
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
  • 1-2 linguriţe suc de lămâie
  • 1 praf sare
  • 1 vârf cuţit praf de copt
  • 4 linguri ulei de măsline.

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se pune făina, nucile mărunţite şi miro­deniile. Mierea de albine se amestecă cu laptele de soia călduţ şi se încorporează făina. La sfârşit, se pune praful de copt stins cu suc de lămâie şi se amestecă bine.

Compoziţia se lasă să se odihnească 10 minute. în tava de la aragaz se pune o hârtie pentru copt, apoi se aşază fursecurile în rânduri. Se pune câte o linguriţă de compoziţie şi se ornează cu stafide.

Se coc la foc potrivit, în cuptorul în prealabil încălzit, timp de 30-35 de minute. Se scot din tavă, doar când sunt reci şi se pun pe platou.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • fursecuri cu stafide si nuci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.