Aluat fraged pentru foi

Printeaza

Aluat fraged pentru foi

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 150 g margarină vegetală
  • 100 ml iaurt dietetic
  • 1 vârf cuţit praf de copt
  • 2 linguri suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mai mare se pune făina care se amestecă cu margarina, iaurtul şi praful de copt. Se frământă repede până se încorporează ingredientele şi se face coca netedă.

Se lasă apoi să se odihnească 2 ore, după care se fac foile. Pe o planşetă tapetată cu făină, se întind foi de mărimea tăvii de aragaz.

Foile se coc la foc iute pe fundul tăvii de aragaz, pe care s-a pus hârtie pentru copt. Sunt gata când s-au rumenit pe deasupra.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • aluaturi fragede

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.