Drob de ciuperci cu nuci

Printeaza

Drob de ciuperci cu nuci

Ingrediente:Drob de ciuperci cu nuci

  • 1 cană de orez fiert în 2 căni de apă
  • 1/2 kg ciu­perci
  • 1 cană de nuci măcinate
  • 1 lingură de făină
  • 2-3 linguri de pastă de roşii (sau 1 cană de bulion)
  • 1 cană de pesmet
  • 1 lingură Vegeta
  • 1 linguriţă de busuioc uscat
  • coriandru şi sare după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ciupercile, le tai mărunt şi le pui să se călească împreună cu o ceapă albă. Apoi amesteci cu orezul fiert, nucile, făina, pasta de roşii, pesmetul şi condimentele.

Ungi cu ulei o tavă de chec, presari pesmet şi tomi amestecul. Dai la cup­tor, la foc potrivit până ce se rumeneşte. îl laşi să se răcească în tavă şi apoi îl scoţi şi îl tai.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.