Drob de morcovi si ardei

Printeaza

Drob de morcovi si ardei din: orez, morcov, pesmet, ceapa, ulei, sare, usturoi, cimbru, patrunjel, ardei.

Ingrediente: Drob de morcovi si ardei

  • 2 căni de orez fiert
  • 2 căni morcov dat prin râzătoare
  • 1 cană de pes­met
  • 2 cepe mari tăiate mărunt
  • 3 linguri ulei
  • 1 – 1/2 cană cu apă caldă
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă cimbru uscat
  • pătrunjel şi, dacă ai, 1-2 ardei graşi verzi

Mod de preparare:

Amesteci uleiul cu apa şi imediat pui, pe rând, restul ingredientelor. Torni totul într-un vas şi-l pui acoperit la copt pentru 45 de minute.

După trei sferturi de oră, iei capacul şi-l mai laşi 10 minute să se coacă şi să se rumenească.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.