Ciuperci cu mamaliga si ardei

Printeaza

Ciuperci cu mamaliga si ardei din: malai, ciuperci, ceapa, ulei, boia, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci cu mamaliga si ardei

  • 200 g mălai
  • 1 cutie ciuperci (400 g)
  • 2 cepe
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • boia de ardei
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi o mămăligă mai moale din mălai, apă şi sare. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei. Adaugi ciupercile scurse de zeamă şi spălate, presari sare, piper, mărarul tocat şi boia după gust, le căleşti puţin împre­ună şi le dai deoparte.

Intr-o cratiţă sau vas rezistent la căl­dură pui un strat de mămăligă, unul de ciuperci cu ceapă, mămăligă, ciuperci şi încă un strat de ciuperci şi dai totul la cuptor pentru 25 de minute.

Ciuperci cu mamaliga si ardei

Ciuperci cu mamaliga

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.