Branză cu chimen

Printeaza

Branză cu chimen

Ingrediente:Branză cu chimen

  • 250 g brînză sau caş de oaie
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă chimen foarte fin pisat
  • 1 linguriţă boia roşie de ardei
  • sare
  • ridichi

 

Mod de preparare:

Se dă brînza prin sită sau prin maşina de tocat.

Se freacă bine cu untul, se adaugă chimenul şi boiaua, se pune sare dacă este nevoie şi se mai freacă.

Se aşază pe farfurie şi se garniseşte cu ridichi de lună tăiate floricică.

Cu această pastă se pot face şi sandvişuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.