Pastă de parizer

Printeaza

Pastă de parizer

Ingrediente:Pastă de parizer

  • 250 g parizer
  • 2 ouă răscoapte
  • muştar (după gust)
  • sare
  • piper
  • salată verde
  • ridichi

 

Mod de preparare:

Se dă parizerul prin maşina de tocat împreună cu ouăle răscoapte. Pasta obţinută se freacă cu muştar, se adaugă sare şi puţin piper.

Se aşază pe farfurie, se garniseşte cu salată verde tocată ca fideaua (pusă pe marginea farfuriei) şi ridichi tăiate în formă de floricică.

Cu această pastă se pot face şi sandvişuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.