Reteta unt cu raci

Printeaza

Reteta unt cu raci din: unt, raci, pasta de tomate, sare.

Ingrediente:Reteta unt cu raci

  • 200 g unt
  • 25 raci
  • 1 linguriţă pastă de tomate
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb racii în apă sărată. Cînd sînt fierţi şi răciţi, se alege carnea, se dă prin maşina de tocat sau se toacă cu satîrul foarte mărunt şi se freacă untul, un praf de sareşi o linguriţă pastă de tomate.

Se freacă pînă se obţine o cremăşi se pune la rece pînă la întrebuinţare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.