Sos de anason

Printeaza

Sos de anason

Ingrediente:Sos de anason

  • 11/2 pahar bulion (zeamă de carne)
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Se prepară ca şi sosul de lapte sau de smîntînă.

Cînd sosul este gata, se amestecă cu două gălbenuşuri bătute cu două linguri de lapte.

În locul gălbenuşurilor crude se pot pune gălbenuşuri răscoapte, tocate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.