Conopida cu branza de post
PrinteazaConopida cu branza de post din: conopida, branza, bulion, ulei, apa, miere, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g conopidă congelată
- 200 g brânză de post
- 3 linguri bulion
- 1 lingură ulei
- 1 ceaşcă de apă
- 1 linguriţă miere
- sare
- piper
Mod de preparare:
Decongelezi conopida, o fierbi 10 minute în apă cu sare, o strecori şi o desfaci în bucheţele pe care le aşezi într-o tavă unsă cu margarină.
Razi brânza peste conopidă şi o dai la cuptor pentru 20 de minute. între timp, pregăteşti sosul: desfaci bulionul cu apa, adaugi uleiul şi-l pui să fiarbă la foc mic.
Pui apoi mierea, sare şi piper după gust şi laşi sosul pe foc 10-15 minute. După ce s-a topit brânza, torni sosul si aduci mâncarea la masă.
Conopida cu branza de post
Poftă bună!